Skvělé pneumatiky pro vysokorychlostní jízdu v zimě

letních pneumatik

 

Pokud máte vozidlo, které zvládne vysoké rychlosti, budete jej muset také srovnat s kvalitními pneumatikami, které mají hodnocení vysoké rychlosti. Při jízdě v zimě při vysoké rychlosti budete potřebovat pneumatiku, která tuto rychlost zvládne. Pneumatiky vám budou muset poskytnout stabilitu při vysoké rychlosti a přesné řízení. To je nutné k zajištění bezpečné a příjemné jízdy. Zkombinujte to se skvělými vlastnostmi přilnavosti a zajistěte, že se můžete rychle zastavit a zvládnout kluzký povrch bez rizika ztráty přilnavosti při zatáčení a řazení v pruhu.

S novými zimními pneumatikami Nokian Tyres, které byly nedávno uvedeny na trh, nyní mají dobrou vysokorychlostní pneumatiku pro zimní sezónu. Nokian Snowproof P, který zvládne rychlost až 240 km / h, se skvěle hodí například do Německa, kde chtějí automobily jezdit po dálnici rychle i v zimní sezóně, tedy když to podmínky dovolí. Ve střední Evropě je mnoho rychlých automobilů a není potřeba, aby tato auta jezdila po celou dobu, kdy mají namontované zimní pneumatiky, sníženou rychlostí. Jak již bylo zmíněno, pokud povětrnostní podmínky umožňují vyšší rychlost, měly by to být pneumatiky schopné zvládnout. Neznamená to, že byste měli jet opravdu rychle, když máte sněhovou bouři.

Při jízdě vysokou rychlostí se ujistěte, že máte dostatečný tlak v pneumatikách a že na pneumatikách zbývá dostatečná hloubka desénu. Vysoká rychlost může být velmi osvobozující a zároveň velmi vzrušující, ale klíčem je zůstat v bezpečí jak pro sebe, tak pro ostatní lidi na silnicích. Německá dálnice je skvělým místem, kde můžete nechat auto jet rychlostí, pro kterou byly vyrobeny.

Kombinace dobrého sportovního vozu a vysoce kvalitních pneumatik určených pro vysoké rychlosti je kombinací, kterou potřebujete i během zimy. Pak si budete moci užít sílu svého vozu naplno. Nokian Tyres neposkytuje pouze ty nejlepší zimní pneumatiky; mají celou řadu pneumatik včetně letních pneumatik, které zvládnou vysoké rychlosti. Mají také řadu pneumatik, které jsou vyvinuty speciálně pro elektrická vozidla a hybridy, takže pokud je máte, ujistěte se, že dostanete pneumatiky, které jsou pro ně optimalizované a jsou ekologické jak při jízdě, tak při jejich výrobě.

U zimních pneumatik je údržba možná ještě důležitější než u letních pneumatik, takže budete muset zajistit dostatečný tlak v pneumatikách a hloubku desénu. Obojí ovlivní výkon pneumatik při jízdě na sněhu, ledu a rozbředlém sněhu a pokud se také snažíte jet rychle, chcete mít jistotu, že z nich získáte nejlepší výkon.

Další informace o novém Nokian Snowproof P najdete na: https://www.nokiantyres.cz/

Scroll to Top