Vynikající využití celoročních pneumatik SUV pro léto

Nokian Seasonproof SUV

Pokud plánujete investovat do sady SUV celoroční pneumatiky pro vaše vozidlo před zimou, možná by vás zajímalo, zda je lze v létě použít. Stejné vlastnosti, které poskytují v zimě vynikající přilnavost pro vaše SUV, také umožní vynikající ovladatelnost a přilnavost na suchém povrchu i v členitém terénu. Využívají „koncept sezonního snímání“, který kombinuje použití gumové směsi s přesným dezénem a designem lamel, aby vám poskytl všestranný výkon pro celoroční použití. Stávají se preferovanými pneumatikami, když žijete v oblastech s nepředvídatelným počasím, protože vám žádné počasí nezabrání v jízdě.

Hlavní rozdíl mezi celoročními a letními pneumatikami spočívá v tom, že celoroční pneumatiky jsou schváleny pro zimní použití a jsou opatřeny „symbolem třípatrové sněhové vločky“, což znamená, že prošly schválením. To ve srovnání s letními pneumatikami, kde tomu tak není. Důvodem je to, že celoroční pneumatiky jsou v zásadě kombinací zimních a letních pneumatik, zatímco letní pneumatiku lze používat během tří teplých sezón. Teplé období vyžaduje pneumatiky, které mohou zabránit hydroplánování. Je tomu tak proto, že v teplých měsících, kdy prší, máte velmi vysoké riziko hydroplánování, což je ve skutečnosti největší důvod nehod v letních měsících.

Pneumatiky Nokian Seasonproof SUV jsou nové celoroční pneumatiky speciálně vyrobené pro SUV, která mohou udržovat jízdní komfort a zároveň zajišťovat odezvu a vynikající přilnavost na sněhu a suchých nebo mokrých letních silnicích. Do běhounu přidali sněhové drápy a posilovače přilnavosti; jízda na sněhu a ledu nebude problém. Tato pneumatika také zajišťuje, že si vede stejně dobře na suchém povrchu. Tyto pneumatiky také zabraňují aquaplaningu díky optimalizovanému průtoku vody drážkami a lamelami, což je něco opravdu důležitého pro letní deště a pro roztavení sněhu na jaře. Tyto pneumatiky se také doporučují pro použití na elektrických nebo hybridních SUV. Směs z křemičitého kaučuku poskytuje jak pevnost, tak odolnost, takže se nemusíte bát ani při jízdě na dlouhé vzdálenosti.

Pneumatiky, jako je Nokian Weatherproof SUV, nabízejí vynikající přilnavost a ovladatelnost na letních i zimních silnicích a umožňují vám zůstat v bezpečí a chráněny před hydroplánováním. Celoroční pneumatiky SUV jsou schopny poskytnout odolnost za každého počasí po celý rok, včetně léta, a zároveň bránit rozbředlému sněhu a aquaplaningu. Umožňují přizpůsobit středovou oblast tak, aby vytvářela přilnavost na zasněžených a mokrých silnicích. Používají také směrování středového bloku, aby se zabránilo výskytu rozbředlého sněhu a aquaplaningu. Díky tomu jsou ideální volbou, když potřebujete bezpečně řídit po celý rok.

Pneumatiky Nokian Seasonproof SUV i Nokian Weatherproof SUV mají bočnice vyztužené aramidem, které chrání pneumatiky před bočními nárazy a drsnými vozovkami. To se stává důležitým jak při pokusu o parkování, tak při zasažení výmolů; díky tomu budou vaše pneumatiky SUV odolnější.

Další informace o celoročních pneumatikách najdete na adrese: https://www.nokiantyres.cz/

Scroll to Top